Spirituel Bevidsthed

Relation & Bevidsthed

Alle dine relationer er karmisk betinget, oftest er det svært at forstå med din bevidste sind hvordan du skal tolke og forstå dine relationer og deres adfærd. Denne session vil give dig klarhed om din karmisk lektie i forbindelse med dine konflikter i relationer, uanset om det er familie, venner, kollega, naboer, med flere. Sæt dig selv fri for uforstående konflikt, og give dig selv den afklaring du har brug for, så du kan udfolde dig smukt, fri, og mere glad.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

Kærlighed & Lidenskab

Denne læsning er for dig, som ønsker at opleve det de ultimative velsignelser der er forbundet med kærlighedenskilde. Du vil få konkret besked hvordan du skal investere i dit kærlighedsliv så du kan høste frugten af din indsats. Afklaring i denne session vil give dig svar og retningslinjer som er helt din egne unikke værdier, der er baseret på din åndelighed der er forbundet med dit højeste potentiale.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

 

Parforhold & Tvivl

Tvivler du på om du investerer dit nærvær, kærlighed, tillid, respekt, anerkendelse, og passion til den rette partner? Har du udfordringer i dit parforhold, som skaber tvivl og usikkerhed i dig, og du mistrives. Du fortjener bedre trivsel, sæt dig selv fri, og indhente alt den information om din partner, og de skjulte blinde felter om din partner, så du kan investere din tid og dine ressourcer konstruktiv, fordi viden giver dig magt og en mulighed til at vælge.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

 

Din autentisk JEG

Bibelske Numerologi & Spirituelt aftryk

Dit navn og din fødselsdagsdato gemmer skatter og skjulte visdom om den virkelighed du er skabt til at være. Dine kvaliteter og aktuelle livssituation kan være usynlig for dig, denne session vil hjælpe dig med at opdage dine skjulte talenter der er skjult i din virkelighed samt i din numerologi. Denne session vil hjælpe dig med at bevare fokus på dit højeste potentiale, som er helt din egne. Give din indre visdom lov til at komme til udtryk, og udfolde dine evner bedst igennem selverkendelse, selv-anerkendelse, og selv-bekræftelse ved at overtage rollen som leder i dit eget liv, så du letter kan forstå den karma du har valgt og tildelt i din fødselsdagsdato. inkl. clairvoyance kanaliseret budskaber samt besvarelse på dine spørgsmål.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

Drømmetydning

Forstå dine drømme, og de budskaber der bliver dig givet mens du sover. Når du sover, arbejder din sjæl. Din sjæl kommunikerer med din bevidste del af hjernen i form af billeder, symboler, farver, relationer, med flere. Disse bliver sendt direkte til din bevidste del af hjernen, derfor husker du dine drømme, og disse informationer er yderst vigtige, da det er med til at have en særlig indflydelse på din livsstil.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

Job & Karriere

Er du mindre tilfreds med din stilling? Ønsker du at skifte job? Vil du være sikker i dit valg med henblik på din karriere og livsmission? Så er denne session noget for dig som ønsker at opnå større tiltro til dig selv, og din kunnen. Jeg vil kunne give dig redskaber som er realistisk i forhold til dine forventninger og skabe klarhed i dine muligheder, uanset branche og stillings betegnelse. Denne coaching vil bygge dig op både i forhold til din kompetencer som fagperson, som vil give en positiv effekt på din personlige kompetencer.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

Karmisk Underskrift

Undre du dig over, alt den modstand du oplever, bliver ved med at forfølge dig? Trods alt dit forsøg på livsstil ændring og personlig udvikling, er din karma stadig det samme, og mørke skygger få lov at have en stor indflydelse på dig og dit liv? Du skal vide at du har magten over din karma, med denne session få dig mulighed for at annullere den sjælekontrakt aftale du har underskrevet, og erstattes det med nye aftaler& løfte, og se miraklerne at ske i dit liv.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

 

Spirituel Juridisk Vejledning

Søger du professionel spirituel vejledning i kombination med professionel coaching, som kan understøtte dig og din advokat igennem din sagsforløb. Igennem denne session vil du stå stærkt i din sag, og du vil finde indre ro og balance til at imødekomme de karmiske afgørelser i forbindelse med din sags afgørelse. Denne session er relevant for dig, der gennemgår skilsmisse, anbragt børn, forældremyndighed.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

Sindets Karma

Menneske er skabt af energi, og indebære sindets kraft. Dit sind er også styret af andres energier på sjæleplan. Er du negativ overrasket over din adfærd, og det strider imod din fornuft og dit hjerte, så er denne session noget for dig. Denne karma energi, er usynlige tråd som bliver indkodet i din bevidste og ubevidste del af hjernen, og afsenderen kan få dig til at gøre nøjagtig det de ønsker du skal opleve på godt og ondt, og dette kan have store konsekvenser for dig og dit livsstil. Frigøre dig selv og overtage magten i din egne energifelt.

Tid: 45 min. Pris: 850,- kr.

 

Energi afbalancering med urter og ritualer

Denne session er for dig, der ønsker at tage kontrol og magten i din egne cirkel med ritualer der virker. Ritualerne kan anvendes i forskellige situationer og områder i dit liv, eller blot rensning af din fysiske krop, og så meget andet. Fantastisk session med gode resultater og meget givende, da du få fuld indsigt i den præbcis årsag til den energi der styrre dit liv, og dens påvirkning for dig og din pagt her i livet. Du få kunsten til at udføre healing med urter og anvendelse metoder, indhold, datoer, tidspunkter for dine ritualer. Du vil få udleveret præcis opskrift på hvordan du skal udføre denne metode, sådan at det forfremmer din glæde, og vende situationen til din egne fordel og i den retning du selv ønsker det skal være.

 

Tid 90 min. Pris: 1400,- kr.

 

 

Alle sessioner er med udganspunkt i spiritualitet, som indebære clairvoyance samt vejledning, med professionel værktøjer indenfor psykoterapi, coaching, TFT. Sessioner udføres også som virtuelle møder med enten skype eller zoom.