Nyt Liv Ny Begyndelse

 Humanistisk Psykoterapi

Kaldes også spirituel psykoterapi, denne session er relevant for dig som har et ønske om at at åbne dit hjerte, og tage afsked med fortidens trauma. Med denne session vil du opnå forståelse for dine reaktionsmønstre på de negative omstændigheder du har gennemlevet. Denne session er relevant for dig, der har oplevet svigt, tab, sygdom, sorg, skilsmisse. Give dig selv tilladelse til at opnå en dybere forståelse for din reaktionsmønstre, og sætte dig selv fri af alle de negative aftryk som du engang har gennemlevet, fordi du fortjener et liv i glæde og harmoni.

Behandlingstid 60 min. 

Pris: 850,- kr. 

 

 

 

 

Sjæle Healing

Denne session er relevant for dig der gennemlever sorg i forbindelse med tab. Du vil opleve en dybere forståelse for din smerte, og du vil lære at kunne acceptere en virkelighed du ej har kontrol over, men vigtigst af alt lære at give slip med et harmonisk følelse der er fredfyldt med et fornyet tro og håb for dagen i morgen, og med kærlig følelse for det der var, for det der er, og for det der bliver. Sessionen vil klæde dig på til ny begyndelse, og du vil opleve indre afklaring som giver dig sindsro, fordi din ny bevidsthed giver dig nøglen til frihed og din indre lykke.

Behandlingstid 60 min. 

Pris: 850,- kr. 

 

 

 

 

 

 

Nyt Perspektiv  

Denne session er aktuelt for dig som har oplevet overgreb. Dig som har et ønske om at opnå indre healing så du kan skabe et nyt Liv og en ny begyndelse med større kærlighed til dig selv og din krop og det at Være DIG. Du vil opleve indre afklaring og en dybere forståelse for hele din identitet, men vigtigst af alt forståelse for dine reaktion over din oplevelse. Du kommer til at integrere et nyt kunst i din bevidsthed og du vil mestre kunsten om at tilgive og hele dens processer uden benægtelse, vrede, isolation, bitterhed, nederlag og frustration. Du vil opnå større frihed og større selvtillid som vil påvirke dit selvværd. Du vil opleve at DU ER vigtig og dine drømme og ambitioner for din udvikling ER Guddommeligt, derfor din sind i harmoni, glæde og din trivsel har en stor betydning både i din verden men også for andres verdner, fordi du er unik og du er et med en stor enhed.

Behandling er relevant for dig der har oplevet:

  • seksuelle misbrug
  • fysisk vold
  • følelsesmæssig vold kaldes også psykisk vold.

Behandlingstid 60 min.

Pris: 850,- kr.

 

 

 

 

Skabelse Gennem Tilgivelse

Denne session er til dig, som bære på fortidens smerte og du har svært med at give slip på de minder som er efterladt på baggrund af svigt. Du vil opleve en dybere forståelse for din læring, og dermed opnå større frihed men vigtigst af alt kunsten om, at forvandle tidligere nederlag til tapperhed og succes. Gøre krav på dine skjulte velsignelser gennem tilgivelse proces

 

Behandlingstid 60 min.

Pris: 850,- kr.

 

 

 

 

 

Alle sessioner er med udganspunkt i spiritualitet, som indebære clairvoyance samt vejledning, med professionel værktøjer indenfor psykoterapi, coaching, TFT. Sessioner udføres også som virtuelle møder med enten skype eller zoom.