Klient Udtalelse

Marcel

 • Jeg fik en behandling hos Romina af min kæreste og whauu en oplevelse. Romina kunne fortælle ting jeg aldrig har fortalt andre. Samtidig kunne hun fortælle om episoder jeg havde fortrængt, men har berørt mig så dybt. Romina kunne fortælle mig direkte hvad jeg skulle gøre for, en gang for alle, at komme ud af det miljø jeg blev nødt til at vælge helt fra på alle måder for at kunne begynde en healing. Jeg har gjort som hun sagde og det har ændret mit liv. Da jeg kom til Romina var jeg i en meget stresset tilstand både fysisk og psykisk. Jeg svedte hver nat så sengen var våd – dette fysiske stress stoppede efter behandlingen hos Romina. Mit temperement var eksplosiv men behandlingen har givet mig mere ro. Det var første gang med astral terapi, men absolut ikke den sidste gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og opfordre til at man selv prøver det. Det virker med det sammen og der er ingen bivirkninger. Med venlig hilsen Marcel

Pia

 • Jeg kan kun anbefale Visdommens Kilde. Jeg startede hos Romina, da jeg var syg med stress. Jeg fik løsnet op for en masse ubevidste følelser og spændinger der sad i min krop. Jeg har været hos Romina af flere omgange og gør det straks når jeg mærker behovet opstår, da behandlingen virker med det sammen og jeg få en hurtig afbalanceret indre ro. Jeg har fundet ud at at det er rigtigt at krop og sind hænger sammen og den astral terapi jeg har fået har virket bedre end gentagne psykologbehandlinger hvor det fysiske ikke bliver behandlet. Romina bruger sin clavoriante evne med stor omhu og meget professionelt. Hun er meget autentisk og hjertevarmt menneske. Jeg kan kun anbefale at kontakte Visdommens Kilde hvis man søger klarhed til at komme videre i sit liv. Jeg har med Rominas behandlinger og professionelle hjælp fundet ind til min indre kerne, sluppet alt stress og lever afbalanceret i nuet uden store bekymringer. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv, kæreste og mor. Jeg ønsker alle vil prøve det. Mine bedste anbefalinger herfra Pia.

Sussi

 • For mange år siden bemærkede jeg min datter som dengang var ca 2 år gammel var meget bange for vores værelse. Har ikke tænkt over det siden. Hun er nu 6 år og begyndte at græde og ryste om morgnen i gangen (som ligger lige ved værelset) når hun skulle have tøj på og begyndte at tisse i bukserne. Jeg oplever selv skikkelser hele tiden, fjernesynet som rænder selv, en lampe er blevet rykket på og har høre barne fodder gå rundt i huset selvom vores datter lå og sov. Da jeg er social udsat og min mand er syg veteran soldat med ptsd er vores økonomi meget stram. Så jeg søgte med lys og lygte efter nogle der kunne hjælpe os. Jeg fandt så frem til Romina fra visdommenskilde som ringede mig op og sagde at den opgave ville hun meget gerne hjælpe os med gratis. Jeg blev simpelthen så glad og lykkelig. Hun fortalte mig hvor mange dårlige og gode energier her var. Og hun kunne beskrive den dårlige energi var, hvorfor han var her og hvem som tiltrækker ham. Hun har fortalt lidt om mig og min mand. At vi er soul partners som vi selv mener vi er. Hun har fortalt os om karmisk tal. jeg har sendt billeder af hele vores hus til hende og hun har foretaget noget fjernhealing og det har uden tvivl virket. Samt har hun sendt røgelse fra en katolsk kirke som jeg har tændt og gået rundt med i huset imens jeg læste op fra biblen. Pt kan jeg virkelig godt mærke en forandring. Min datter har fået mere ro på og tisser ikke i bukserne mere. Hun har ydermere sendt mig en mere detaljeret mail om hvad jeg kan gøre fremadrettet. Tro på det det virker.Mvh Sussi

Annette 

 • Jeg Annette Hansen, startede i Visdommenskilde, ved Romina Bet Gevergiz den 18 marts 2014. Jeg har fået 4 behandlinger med Astra terapi med mundbehandling af 1 times varighed.  Jeg har en ansigtslammelse, som jeg har haft fra december 1996. Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige behandlinger, såsom tabl. zovir, massage med sugekop, akupunktur, healing osv. osv. dog uden synlig virkning. Fra jeg var ved Romina Bet Gevergiz, har jeg kunne mærke forandring, jeg var meget stiv i hele min højre side af ansigtet og kroppen. Jeg har ikke kunne trække min højre mundvig opad til et smil og min højre øjne var synlig mindre, og der var noget ord som jeg havde svært ved at udtale. Min nakke og skuldre og ansigtsmuskler var meget stive. Romina har med sin Astral terapi med mundbehandling, massage af nervespidserne, fået mine muskler i munden gjort bløde. Jeg kan åbne min mund meget mere, jeg kan trække mit smil højre op, og behandlingen af min tunge, har gjort at jeg kan udtale ordene korrekt igen. Jeg lider også af Morbus Chron og har noget smalle steder på min tarm p.g.a sammen voksninger, jeg har fået min tarm udblokket noget gange. Også her kan jeg mærke en ændring. Min tarm fungere meget bedre. Dette betyder meget mindre smerter fra tarmen. Jeg har i det hele taget en meget større ro og harmoni i mit sind efter behandling af hele mit nerve system. Jeg er sikker på, at jeg kommer helt eller delvis af med mine lidelser. Jeg vil ønske, at lægerne og systemet her i Danmark ville anerkende denne gode alternativ behandling og erkende, at for at patienterne, får den bedste behandling og få krop og sind i balance, er den lægelige og den alternativ behandling af stor betydning, og ingen af delene kan stå alene. Venlig hilsen Annette Hansen.

Nicolai

 • Jeg føler tit at min krop er træt inden jeg skal ud til Romina, og efter behandling føler jeg mig meget mere frisk og koncentreret. Det er rigtig dejligt at være hos Romina. Hilsen Nicolai 10 år.

Camilla

 • Romina: en person der ved hvad hun har med at gøre. Hvad giver hun: Tryghed, Tillid, Varme, Ærlighed, Ekspertise, Tavshedspligt. Hun kan rumme mange ting, samtidig med hun giver meget af sig selv. Romina opgiver ikke bare en person, hun sætter sig for at hjælp vedkommende 110 %. Har man noget man ikke lige kan sætte ord på kan Romina hjælpe med hendes spørgsmål,  evt. med at tænke anderledes end man gjord , og måske man også selv kan sætte spørgsmålstegn ved sig selv. Ved at se tingene på en ny måde og det må jeg sige hun har gjort ved mig. Hun kan guide dig/ jer igennem, det forløb i er kommet i for det kan være nogle ting man ikke lige ved hvordan man skal gøre, så er hun for dig/jer.   Er man først komme ind i varmen hos Romina skal man også gøre det der skal til. Selv om det er hård arbejde for krop og sjæl. Men det er kun til den gode side. Så kort og godt stol på Romina, hun ved hvad hun har med at gøre.. Hun hjælper dig/jer kun med at kom op af.. Camilla.

Ann Christina

 • Kære Romina.Jeg er meget taknemmelig for at du kanaliserede for mig. Og jeg er lige så taknemmelig for de redskaber du har rådet mig at bruge. Jeg er i fuld gang med at gøre brug af disse. Alt hvad du sagde i vores samtale gav mig stof til eftertanke. Og efter at have tænk alt igennem, kan jeg kun sige at du ramte fuldstændig rigtigt med alt. Du er super dygtig og jeg kan kun anbefale at folk skal få en session hos dig.. Kærlig hilsen Ann Christina.

Sheila

 • Foto clairvoyance/ fjern clairvoyance: Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg følte jeg var nødt til at stoppe op og kigge indad. Jeg var forvirret, splittet og ulykkelig og vidste egentlig ikke rigtig selv hvorfor… Personlig udvikling var i højsædet – og virkelig tiltrængt – men i hvilken retning og hvor skulle jeg starte? Ja, spørgsmålene var mange – og så fandt jeg Romina, og hun gav mig en fjern-clairvoyance via foto og mail…Da beskeden rullede ind i min indbakke, gik tiden i stå! Her var et menneske (som jeg aldrig havde mødt), som kunne fortælle mig præcis hvad der rørte sig i mit indre OG hvorfor! – Meget personlige ting, som jeg ikke selv havde i betragtning, men det gjorde det ikke mindre sandt…..Romina gav mig gode råd til, hvilke ting jeg skulle arbejde på, for at arbejde MED mig selv – og ikke MOD, og fortalte samtidig hvordan jeg kunne gøre det. Samtidig fortalte hun også hvad jeg IKKE havde gavn af – og det fandt jeg mindst lige så vigtigt. Jeg har mailet frem og tilbage med Romina, og har kun positivt at sige. Hun har så stort et hjerte og man er slet ikke i tvivl om, at for Romina, som er så fantastisk ydmyg, handler det om at hjælpe et andet menneske. Hun tager absolut ikke æren for noget som helst, tværtimod, gør hun meget ud af at fortælle, at hun “blot” bringer beskederne videre fra højere magter. Min kontakt med Romina, har ændret mit liv. For første gang i lang tid, føler jeg en ro i min krop – og måske vigtigere – i mit sind, som jeg ikke har følt i lang tid. Min kærlighed og appetit til livet blomstrer og jeg har opdaget, at jeg går rundt med et smil på læben hele dagen. Jeg har taget hul på en ny epoke i mit liv, og hver dag glæder jeg mig over, at der er en ny dag i morgen, hvor jeg kan lære mere. Tak til dig Romina, for at videregive de redskaber jeg skal bruge nu og her, for at komme videre i livet. Mange kærlige tanker Sheila Larsen.

Gitte

 • Romina, en dag i marts 2014 trådte jeg forkrampet og forpint ind i din konsultation. Jeg var blevet lokket af en reklame, som lovede healingsmassage og clairvoyance. Jeg trængte i særdeleshed til at blive guidet i svære spørgsmål angående en 10 år lang on/off kærlighedshistorie, hvor jeg gentagne gange følte mig bedraget og løjet for, men hvor jeg ikke turde føle/følge min intuition, fordi min forelskelse og kærlighed var så stor, at jeg hver gang valgte, at tro på hans gode ord og løfter! Jeg havde på forhånd ikke stor tiltro til, at du kunne give mig konkrete anvisninger. Heldigvis blev min skepsis gjort til skamme. Det første du sagde til mig, da du lagde dine hænder på mine skuldre var: Godt du kom væk fra den mand. – Og så fulgte der en del andre gode anvisninger, som jeg bare vidste var sande, men hvor jeg med mere eller mindre held havde undladt at lytte til mig selv i kærlighedens navn. Den kvinde, der forlod dig den dag i marts, gik med rank ryg, lettet langt ind i sjælen, vel vidende at jeg nu kunne træffe den helt rigtige beslutning. Hilsen Gitte.

Susanne

 • Kære Romina; Først vil jeg rigtig gerne sige dig mange mange tak for alt,  hvad du har gjort for mig. Hvad jeg troede skulle være en almindelig wellness behandling tog en helt uventet drejning, forstået på den positive måde. Min mor fik konstateret kræft i september måned sidste år og ville under alle omstændigheder, at min mand og jeg skulle en tur på et weekendophold, idet vi har haft nogle hårde år. Vi er jo selvstændige erhvervsdrivende og har haft krisen tæt inde på livet, som så mange andre. Vores datter fik arrangeret det således, at det blev en julegave til os (vi vidste intet før juleaften). Min mor afgik ved døden den 3/12, hvilket var et kæmpe tab for os alle. Den 10,11 og 12 maj tog vi en weekend ophold inklusiv en wellness behandling. Med det samme jeg kom ind i behandlingsrummet fik jeg en underlig følelse, som jeg aldrig har prøvet før. Jeg fik en form for kuldegysninger uden af fryse. Jeg kom på briksen og du lagde så dine hænder på min mave og spurgte om jeg lige havde mistet en kærkommen nær slægtning. Hvor blev jeg dog forbavset. Ja sagde jeg og så kunne du ellers beskrive min mor totalt og jeg fik en masse oplysninger om hende. (det lyder nok ikke mærkeligt for dig, men jeg kunne fornemme, at hun på en eller anden måde var til stede). Pludselig beskrev du en anden dame ved navn Berta eller Gerda. Okay nu blev jeg godt nok overbevist om, at du har nogle evner som få.  Gerda var min mors bedste veninde/svigerinde og min ekstra mor, idet de aldrig selv fik børn. Gerda er jo også afgået ved døden. Så beskrev du en mand. Denne mand var en total beskrivelse min afdøde far. Du spurgte om min mor var død af noget i hendes mave. Totalt korrekt igen. Puha det blev mere og mere spændende det hele. Derudover kom der mange flere informationer til mig, som du under ingen omstændigheder havde en mulighed for at kender til. Rigtig mange af oplysningerne har jeg taget med mig hjem og er mig en hjælp i dag. Min mand er ikke sådan lige at overbevise om noget, måtte også overgive sig til dig. Du kunne fortælle ham en masse, som du igen på ingen måde havde mulighed for at vide på forhånd. Du gav ham endda en masse emner, som han nu arbejde videre med. Han blev lige så overrasket som mig. Du kender jo detaljerne, så jeg vil ikke skrive mere her. Han er dig dog meget taknemmelig. Jeg vil lige sige, at jeg tidligere som betjent i København har mødt en person med samme færdigheder som dig, men han kunne ikke nå dig til anklen. Du er en helt fantastisk kvinde med en gave, som kan hjælpe så mange mennesker. Jeg kan kun sige at efter vores møde, er jeg blevet meget mere afklaret med min mors død. Dette kan jeg kun takke dig for, på grund af al det, som du har fortalt mig. Vi finder dig begge meget troværdig og er meget glade for at have mødt dig. Håber at vores veje atter må krydse hinanden. Mange hilsener fra Susanne.

Charlotte

 • Udtalelse vedrørende kanalisering. Romina stiller meget skarpt ind på det, der er væsentligt for dig at vide, der hvor du er i livet lige nu. Dele af dit liv, som du kan have brug for at kigge nærmere på for at komme videre, bliver belyst, dele som det kan være nødvendigt at heale for at du kan blive mere dig selv. Det var min oplevelse, at hun så ind i min sjæls natur og på kærlig vis italesatte, hvad der var min essens og hvor jeg havde bevæget mig væk fra min sjæls kerne. Det gav mig en følelse af at blive set og bevidst om, hvad jeg skal have fokus på i mit liv for at blive den bedste udgave af mig. De kærligste hilsner Charlotte.

Vibeke

 • Jeg vil gerne sige tusind tak til Romina for din store medmenneskelighed . Du viser stor forståelse for mennesket der søger din kompetance . Det jeg fik med mig har jeg nydt stor glæde af og ser frem til en bevidst ændring i mit liv . Stor tak til dig . Kh Vibeke.

Vibbe

 • min udtagelse. Romina er meget, meget ærlig,kærlig,person,hun kan virke hård,med hendes udtagelser,men det er fordi de rammer lige i hjertet,lige der hvor de ting er som bør ses på. Romina,har givet mig en kæmpe kærlig ro,dybt inde i mit hjerte,en tro på det fantastiske i mig,er godt nok,jeg kan nå det jeg gerne vil,og jeg kommer i mål med mit hjerte fyldt med kærlighed til mig selv og andre,som jeg har kontakt med. Romina,jeg glæder mig så meget over at ha dig til at følge mig som mentor,du har givet mig så meget lys,tro,og en dyb heale beskyttelse lyseblå kappe jeg kan være “bare mig ” under. Jeg kan give mine bedste , kærligste anbefalinger,til andre ,hvis de har brugfor,svar,råd,lys og kærlighed. i lys og kærlighed Vibbe.

Bente

 • Personlig udtalelse: Selve seancen foregik ved at Romina fortalte hvilke budskaber, hun havde modtaget fra ærkeenglene. Derefter fortalte hun egne forslag og sluttelig spurgte jeg om få ting. Det var en helheds god oplevelse, som gav fin ro og balance især pga. en lovet efterfølgende mail med detaljeret beskrivelse af fokuspunkter. Hvilket jeg straks modtog. Romina udtrykte sig meget venligt, varmt og fast og efterlod et meget positivt indtryk af sig og sine budskaber. Romina gav mig et trængt, kærligt skub i rigtig retning, tak for det gode Quinde ! Med venlig hilsen Bente.

Elly

 • Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk lærerigt og udbytterigt kursus. Selv om jeg lærte rigtig meget, fandt jeg også ud af der er meget lang vej endnu, hvis jeg bare skal opnå at kunne, en brøkdel af det du kan. Jeg beundre din måde, til altid at tænke på andre mennesker, og hvad behandlingerne gør for dem. Din måde at respektere sjæle på er helt unik. Det mærkes tydeligt gennem hele undervisningen, at du vil give kursisterne al den læring du kan og at du brænder for at formidle det. Endnu engang tak for et rigtig godt kursus Hilsen Elly.

Ann

 • Jeg har været ved Romina 4 gange og få behandlingen Astral terapi. Der forinden et par andre behandlinger. Efter behandlingen oplever jeg en ro og afslappethed, både fysisk og psykisk. Min tankegang bliver mere positiv og klar. Det bliver med andre ord nemmere, at håndtere alle de hurtige skift og forandringer, jeg bliver stillet overfor i mit arbejde og i privatlivet. Jeg har gennem årene oplevet mange behandlere og jeg må sig at Romina virkelig er i en klasse for sig. Hun har en fin indfølingsevne og er ikke bange for at sige fra, hvis hun ikke kan stå inde for det arbejde hun skal udfører. Jeg har fuld tillid til Romina. Kærlig hilsen Ann.

Birthe

 • Kære Romina: jeg har haft en fantastisk oplevelse af dig både som behandler og underviser. Du er en meget kompetent person samtidig varm og behagelig. Du tager kærligt imod os og lytter til spørgsmål og vil gerne give os alt den viden du kan. Mange hilsner Birthe.

Hanne:

 • Jeg har fået en clairvoyance hos Visdommens Kilde. Romina formåede med sin dejlige og anerkendende facon, at ramme plet på, hvor jeg var i min udvikling, hvad jeg skulle være obs på fremover og en masse gode tips om hvordan jeg skulle håndtere mit fremtidige liv. Romina viser i sin clairvoyance en utrolig stor medmenneskelighed og indlevelsesevne, og er en menneskekender uden lige. Jeg vil stærkt anbefale Romina, til alle der har lyst til at vide mere om deres liv og dets muligheder. Tak til Universet, for at lade Romina være kanal, for denne dejlige oplevelse. Kærligst Hanne.

Har du også lyst til at skrive en anmeldelse om en af vores behandlinger?

Du kan finde os på Trustpilot med følgende link: https://dk.trustpilot.com/review/visdommenskilde.dk