Lidt om mig, min baggrund og mine erfaringer

Loyalitet og taknemmelighed er en livsstil; og disse egenskaber fylder meget i mig, og med den er jeg kommet langt.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Romina Betgevergiz, og jeg arbejder som neurofysiologisk terapeut med speciale i smertelindring. Jeg har arbejdet som behandler siden 1998, både som ansat men også som selvstændig erhvervsdrivende indenfor sundhed og velvære. Jeg startede min karriere som lægeeksamineret hudterapeut men interessen for at udvikle mig har gjort, at jeg har valgt at uddanne mig indenfor de forskellige terapeutiske områder bl.a som kraniosakral, tankefeltterapeut, coach med flere, som har givet mig gode redskaber til at arbejde holistisk med mennesker.

Jeg har stor interesse for at være skabende i forhold til at der er balance og harmoni i dit liv. Derudover har jeg medfødte profetisk evne, som jeg anvender i forbindelse med mine terapier, såfremt mine klienter der ønsker det. Min profeti evne kommer til udtryk igennem healing, og denne healing kommer oftest til udtryk i form af forudsigelser, kaste lys der hvor det er uklart med henblik på at skabe klarhed, og bringe sandheden i lyset. Sidst men ikke mindst skal jeg gøre opmærksom på, at denne evne kommer til udtryk i taknemmelighed og kærligheden til min Herre Jesus og min Himmerige Fadder, og det er en stor ære, at kunne få lov at være en værktøj for dig, så du kan komme tæt på det der gøre dig fri så du kan udtrykke den du virkelig er, så du kan leve din fulde potentielle. Det er en stor ære, at kunne se miraklerne ske igennem mit arbejde som professionel behandler, i kombination med Guds ord og hans kærlighed til mine medmennesker, og jeg er dybt taknemmelig for den tillid der bliver tildelt mig, og tak fordi jeg må være et værktøj for at du kan skabe eller genskabe harmonien i dig selv.

Som menneske er jeg  et ordensmenneske, og jeg betragter rammesætningen som en forudsætning for tryghed og trivsel. I mit arbejde er jeg meget ansvarsbevidst, selvstændig og brugerorienteret, og min moralske og etiske tilgang er rationel funderet. Som person er jeg smilende, hjælpsom og imødekommende. Jeg er analytisk af natur, hvilket gør at jeg er eftertænksom, med initiativrige holdninger som gør at jeg er meget viljestærk, og arbejder målrettet i forhold til dine ambitioner. Med andre ord er jeg en kvinde som formår at have en god jordforbindelse trods min innovative tænkning, som gør at mit behov og ønske om en personlig udvikling kommer til udtryk i form af at tage ny viden til mig under mine fagområder.

Hvad er mit fokusområde?

Hver enkelt af mine terapier er hjertesag for mig, eftersom det er sammensat ud fra en dybere opfattelse og forståelse for den funktion, hver enkelt terapi skaber. Jeg har forståelse for vigtigheden i forhold til sammensætning af forskellige behandlingsmetoder, som gør det muligt at skabe harmoni i eget sind på flere niveauer i en healingsproces.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg elsker mit job som behandler, da jeg bliver en del af den personlige udvikling, som du gennemgår: selvom livssituationer opleves forskelligt fra person til person, er der altid en rød tråd at følge gennem de forskellige faser, man gennemgår. Dét, som forårsager blokeringer i vores sind og som også kan afspejles i fysiske smerter – herunder følgesygdomme og eventuelle psykiske blokeringer, fobier eller stress, som kan skabe ubalance i vores nervesystem, er hvad jeg går ind og bearbejder i samarbejde med dig.

Mit koncept har været under udvikling igennem mange år, hvor jeg startede med at arbejde frivilligt med specifikke målgrupper, herunder personer med svær depression, angst, canser patienter, skizofreni, bipolar m.m. Desuden har jeg arbejdet med unge kørestolsbrugere med spastiske lammelser, hvor min rolle har været at kombinere mine behandlingsteknikker til at skabe livskvalitet og trivsel i mine klienters liv med et positivt resultat.

Mit formål er at sætte fokus på dig, der har det svært og sammen kan vi finde frem til din indre styrke. Med min indsats garanterer jeg en succesfuld arbejdsindsats, som er skabende i forhold til at styrke dig

Behandlingerne udføres meget forskelligt fra person til person, og med udgangspunktet er dig, at forme dig og give dig lederskab i dit eget liv.

I kærlighed og taknemmelighed arbejder jeg med moral og etik, som består af tavshedspligt og accept, samt sympati og empati. Med et stort respekt for den enkelte menneske udfører jeg mit arbejde med ydmyghed.

Jeg ser frem til at tage imod dig med åbne arme, så vi sammen kan skabe det resultat du ønsker dig.

Romina Bet Gevergiz
Romina Bet Gevergiz

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Romina Bet Gevergiz, Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid