Din Behandler

Loyalitet og taknemmelighed er en livsstil; og disse egenskaber fylder meget i mig, og med den er jeg kommet langt.

Jeg hedder Romina Betgevergiz, og jeg arbejder som terapeut og professionel behandler med speciale i wellness behandlinger, smertelindring, humanistisk psykoterapi, anerkendende terapi, coaching, med flere. Jeg har arbejde som professionel selvstændig erhvervskonsulent i samarbejde med lang række wellness hoteller blandt andet tidligere Danparc Rønbjerg, Comwell Rebild og Børkop, Helnan Phonix Aalborg, Dalen hotel Norge i form af B2B samt i min egne praksis i form af B2C, alt sammen med speciale indenfor kosmetik, hudpleje industri. Jeg værdsætter selvdisciplin, fordi det gøre mig tilpasningsdygtig, som sikre strategier der skaber vækst og gode resultater indenfor helse og trivsel.

Jeg bestræber mig at arbejde målrettet for at fuldføre og levere det ultimative velvære hos de klienter der retter henvendelse til mig. Jeg er god til at skabe en god slutresultat og god til at skabe og efterlade et følelse af vitalitet hos mine klienter, og dette er muligt gennem min faglig kompetence samt praksis erfaring, med en klar dialog i samarbejde med mine klienter alt sammen for at opnå et fælles forståelse om et ønsket slutresultat der er produktiv uanset behandlingstype.

Jeg har stor interesse for at være skabende i forhold til at der er balance og harmoni i dit liv.  Jeg sætter stort ære i, at kunne få lov at være en værktøj for dig, så du kan komme tæt på det der gøre at du kan realisere dig selv gennem din behandling. Mit mål er at guide dig og vejlede dig så du kan udtrykke den du virkelig er, så du kan leve din fulde potentielle.

 

Hvad er mit fokusområde?

Hver enkelt af mine terapier er hjertesag for mig, eftersom det er sammensat ud fra en dybere opfattelse og forståelse for den funktion, hver enkelt terapi skaber. Jeg har forståelse for vigtigheden i forhold til sammensætning af forskellige behandlingsmetoder og teknikker, som gør det muligt at skabe harmoni på flere niveauer i din velværeproces.

 

Hvad kan jeg gøre for dig?

Mit koncept har været under udvikling igennem mange år, og jeg hviler i min rolle som kropsterapeut, fordi mine behandlingsteknikker er unikke og de er med til at skabe livskvalitet og trivsel i for den enkelte forbruger. Mit formål er at sætte fokus på dig, der ønsker at realisere dig selv og din trivsel. Jeg har højt spirituel bevidst, og jeg har studeret Kabbalah og bibelsk spiritualitet og numerologi i mere end 12 år, og med min naturlig evne og med stort respekt for spiritualitet, bestræber jeg efter at give dig spirituelle sessioner, med en klar vished, og bevidsthed med en klar faglig professionalisme som indeholder værktøjer, som hjælper dig med at skabe eller genskabe balance og vitalitet for din krop, sind, og ånd.  Alle mine spirituelle behandlinger er udført med professionelle værktøjer indenfor positiv psykologi, coaching med flere, og jeg gøre opmærksom på at du betaler for den faglig viden som sessionerne indebære, fordi jeg har dybt respekt for min religion og min spirituelle overbevisning er baseret på kristendom med bibelske værdier, derfor udføre jeg den spirituelle del uden at tage æren for min egne indsats, fordi jeg hviler i den naturlig rolle der er tildelt mig, og som professionel behandler ønsker at anvende min evne som klarsyn og healer i kærlighed og taknemmelighed.

Behandlingerne udføres meget forskelligt fra person til person, og med udgangspunktet i dig, at forme dig og give dig styrken til at lede dit eget liv sådan som du ønsker det. I kærlighed og taknemmelighed arbejder jeg med moral og etik, som består af tavshedspligt og accept, samt sympati og empati. Med en stor respekt for det enkelte menneske udfører jeg mit arbejde med ydmyghed.

Jeg ser frem til at tage imod dig med åbne arme, så vi sammen kan skabe det resultat du ønsker dig.

Kærlig hilsen

Romina