Project Description

Visualiseringsterapi

Bestil behandling

Visualiseringsterapi

Bestil behandling

En behandling som hjælper dig med at dreje din skæbne i den retning du ønsker

Visualiseringsterapi er en teknik, hvor man under en dybere afspænding fremkalder bestemte indre billeder og sanser. Hjernebølgerne påvirker vores fysiske tilstand. Hvis vi forestiller os at vi løber, vil man kunne måle en øget aktivitet i de muskler, som vi bruger til at løbe – også selv om vi ligger helt stille. Sammenhængen mellem hjernen og nerverne udnyttes i den psykoterapeutiske teknik, der kaldes visualisering.

Visualisering bruges til at fremkalde bestemte indre billeder og sansninger. En terapeut instruerer dig igennem visualiseringen, så du først guides til en tilstand af dyb afspænding og derefter hjælpes til at fremkalde en række indre billeder. Det kan f.eks. være særlige naturbilleder, en bestemt aktivitet eller sansning som at det er koldt eller varmt. Der findes flere forskellige typer visualiseringsterapi og enkelte bliver nødt til at vælge den. Jeg vælger en metode fungerer bedst for dig og din situation.

Det er muligt, at du skal prøve en række forskellige typer visualiseringsterapier, før det vil fungere optimalt for dig. Et eksempel på en type af visualiseringsterapi vil indebære, at du skal tænke på en bestemt farve. Farver har personlighed og skal du vælge én, der vil medvirke til at være en beroligende effekt for dig, arbejder vi med de negative følelser, som har skabt tanker og arbejder terapeutisk i forhold til bearbejdningsfaser.

Fordelen ved denne metode er, at vi mennesker tænker i billeder og vores følelser skaber vores tanker som er i billedeform, hvilket har en stor indflydelse på vores handlinger. Det vigtigste er at erstatte den negative tænkning med positiv tænkning, da tankens kraft har enorm stor indflydelse på vores liv, som viser sig i den fysiske form. Ved positiv tænkning samt visualisering vil du lære at have større indflydelse og magt til at dreje din skæbne i den retning du ønsker.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid