Project Description

Velvære Behandlinger

Bestil behandling

Velvære Behandlinger

Bestil behandling

Velvære behandlinger som passer lige til dig og dit behov

Den 7. himmel

Ren forkælelse med optimalt velvære og afslapning. Når du sidder og nyder en kop te, bliver din behandlingen indledet med fodbad i proteinrige mælk med vitaminer, urter og æteriske olier, herefter afslappende klassisk kropsmassage, inkl. Akupressur. Behandlingen fylder dig med positiv energi, så du oplever autentisk følelse af velvære.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

Luksusterapi

Behandlingen indledes med kropsmassage, samt massage af hænder og hovedbund. Herefter lægges der lune kompres på ansigt og fødder, hvorefter den optimale afslapning opnås ved akupressur. Behandling afsluttes med en kop te; her vælges imellem urtete eller grøn te.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

Anti-stress behandling

Kropsmassage, spændinger i hovedbund løsnes med akupressur. Inkl. ansigtsmaske, tonic, ansigtsmassage dagcreme og hviletid.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

Aromaterapi

Denne massage handler primært om at pleje sit velvære og forkæle sig selv. Virkningen af æteriske olier til stimulering og afspænding, samt duftstofferne i blomsterne har hvert især specifikke egenskaber, som påvirker vores hormon-system. Massagen er en kombination af flere teknikker, og i samspil med afslappende musik og varm olie skabes der en afstressende atmosfære, som genopretter balance og harmoni.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid