Project Description

Telefon Rådgivning m. Clairvoyance

Bestil tid

Telefon Rådgivning m. Clairvoyance

Bestil tid

Til dig som ønsker konkrete svar på dine problemstillinger i livet

Ønsker du klarhed og svar? En telefon clairvoyance kan give dig konkret svar på dine aktuelle problemstillinger.
Tlf. kanalisering kaldes også tlf. clairvoyance, er en fuld session som inklusiv forberedelse . Jeg starter med at meditere på dig og bede bøn for at modtage din Guddommelig budskaber, og igennem kanalisering vælger jeg specifik professionel værktøjer indenfor konjunktiv terapi, i forhold til din livssituation. Du bliver ringet op på det aftalt tidspunkt, og jeg viderebringe dig de budskaber, der er til dig og omkring dit liv, dine udfordringer lige nu, hvad årsagen er til dine udfordringer, dine kompetencer og muligheder. Med denne session har jeg igennem forarbejde oplyse dig, hvilke perspektiver der vil åbne sig for dig, hvis du vælger, at følge de spirituelle råd og vejledning. Herefter har vi 20- 25 min til at fordybe os med de budskaber du har fået, og det er altid plads til at få besvaret alle dine spørgsmå.
Jeg vil give dig den afklaring du har behov for, så du ved hvilken vej du skal vælge. Kvaliteten af Tlf. profetisk budskaber er lige så højt som hvis vi sad fysisk overfor hinanden. Du vil opleve at dine behov bliver mødt med respekt og accept, og din session er udført yderst professionelt indenfor de etiske normer.
Kanalisering er en god løsning for dig, der ikke kan finde dit ståsted eller er forvirret med hensyn til valg, du står overfor. Clairvoyance er ikke kun et spørgsmål om at få endegyldige budskaber serveret, men i højere grad et fornuftigt redskab til at skabe ro og få vist vejen til nogle mulige løsninger, der kan skabe grund fundament for dit eget valg, uanset hvad forholdet drejer sig om.
Et profetisk session er en god kombination med anden selv-udvikling proces, fordi fortrængte sider åbnes i det tempo du som modtageren er parat til. Når du får budskaber så beslutter du dig for, om du vil følge disse eller om du hellere vil følge dit eget valg
Husk at alle valg og beslutninger har konsekvenser, også dem du ikke tager.

Du skal være særlig opmærksom på, at udover din kanalisering, vil du få professionel råd og vejledning, coaching, evt. psykoterapi, ritualer, og alle de nødvendige værktøjer til, at imødegå dine udfordringer på mest effektive måde, så du kan være skabende i en retning der stemmer overens med dine ønsker, sådan som du fortjener det.

Hvis du ønsker Tlf. Clairvoyance skal du:
• Ringe og få en booking.
• Fremsende et nyt billede af dig selv, hvor øjnene og ansigtet er tydeligt. pr. mail.
• Dit givende navn, og hvis du har andre navne, skal du oplyse kun din givende navn ved dåben. ( fornavn, mellemnavn, efternavn)
• Fødselsdato dag/ måned/ årstal ( dette er frit valg).
• Betaling skal være registeret 24 timer før din session.
• Du bliver ringet op på det aftalte tidspunkt.

Pris: 750 kr.
Varighed: 45 min. 

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid