Project Description

Tankefeltsterapi

Bestil behandling

Tankefeltsterapi

Bestil behandling

En behandling som består af stimulering af meridian punkterne på kroppen

Tankefeltsterapi (TFT) er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form, som virker på problemer som for eksempel en angst, en fobi, et traume, savn, sorg, skyld eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med Tankefeltterapi består af stimulering af punkter, i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meridianbanerne.

Tankefeltsterapi er en naturlig, medicin-fri tilgang med hurtige resultater, som kan dokumenteres med hjerterytme variations måling. Derudover med denne session kan jeg også hjælpe dig med min koncept for og korrektion af psykologisk reversering (PR), med at slippe af med tvangstanker og OCD, samt forvirring og forlegenhed, afhængighedsproblemer, og behandling af posttraumatisk stresslidelse kaldes også  PTSD. Behandling inkl. indledende samtale, samt hypnose/ mantra.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid