Project Description

Spirituel Udrensning

Bestil tid

Spirituel Udrensning

Bestil tid

En session som sætter fokus på at udrense dit hjem eller arbejdsmiljø, fra negative energier og onde ånder

Denne session er til dig, som oplever negativ tung energi, eller aktiviteter i dit hjem og de lokaler du befinder dig i. Der kan være mange årsager til, at der er uro i din bolig, og at der er behov for en husrensning. Det kan være åndelig tilstedeværelse eller energierne, som er ustabil. For at stabilisere forholdene i begge tilfælde, laves et ritual hvor den uønskede åndelige tilstedeværelse sendes ind mod lyset, hvor energierne herefter renses og vendes.

En husrensning skal udføres i kærlighed, og den person som har mest kærlighed til sit hjem er den der bor i den. Det er årsagen til, at du bliver guidet trin for trin i at lave spirituel husrensning.

Denne session er fantastisk effektiv, eftersom der arbejdes med både din krop, sind og ånd, og det er vigtigt, at være opmærksom på at kunne integrere alle tre enheder i én, eftersom alt består af energi. Sessionen indeholder også farvepsykologi i kombination med feng shui. På den måde er du sikker på, at du gør brug af en energirensning som er tipasset til dig og dine behov.

Fordele ved denne tilgang er, at du får værktøjer til selv at udføre ritualer, når du ønsker og har behov for det. Eftersom en husrensning skal udføres af den der bor i huset, da en af de største faktor som gøre sig gældende her, at beskyttelse og værne om hjemmet skal udføres af den der bor huset og ej en udefrakommende spirituel behandler. Med de etisk regler der er forbundet med spirituel arbejde, og i kombination af professionel coaching, vil jeg give dig alle de redskaber som du har behov for at fuldføre din husrensning selv, og en ekstra bonus er at med denne viden kan du altid tage det med dig i det nye hjem, såfremt du engang flytter i et nyt hjem.

Såfremt du ønsker denne session skal du ringe og aftale et tidspunkt. Allerede i tlf. samtalen med dig, laver jeg en kort kanalisering, hvor jeg beskriver dit hjem og dine problemstillinger. Ved køb af online session bliver du oplyst om hvordan, og hvad du skal gøre for at rense dit hjem, dig selv, samt coaching i forbindelse med forløbet, hvor du vil få den guide, der skal til for at få succes igennem dit energiarbejde.

Energirensning bliver forstærket når du er en del af processen, og derfor opnår du bedst muligt resultat med denne session når der bliver der taget højde for dit fysiske hjem, din krop, din sind og din ånd.

Pris: 1.100 kr.
Varighed: 120 min. 

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Romina Bet Gevergiz, Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid