Project Description

Den Karmiske Relation

Bestil tid

Den Karmiske Relation

Bestil tid

Ophæv dine karmiske relationer med kanalisering og ritualer

En karmisk aftale er en aftale mellem 2 personer fra et tidligere liv, men det kan også være en aftale man har lavet med sig selv. Der kan være mange forskellige årsager til, at en karmisk aftale opstår eller etableres. En karmisk aftale mellem 2 personer fra vores liv idag kan bestå af nogen som oftest betyder rigtig meget for os i vores liv idag, og det er højst sandsynligt, at det er nogen vi har været sammen med i et tidligere liv.

I langt de fleste liv skifter vi roller indbyrdes, alt afhænger af hvad vi skal lære af hinanden i forbindelse med vores sjælelige udvikling. Et eksempel kan være, at du har været søskende for dine forældre i dit tidligere liv eller at du har været forældre for din bedste ven. Det kan være kompliceret og smertefuldt, men også ret enkelt. En karmisk relation sker inden vi inkarnerer os i en ny livscyklus.
En karmisk relation er ikke altid din soul-mate eller din twin-flame og det kan være meget svært at adskille og forstå, da der er stærke følelser forbundet med det, og der er mange som misfortolker denne relation, og det kan være farligt og en smertefuld oplevelse i forhold til den udviklingsproces i denne inkarnation, da ikke alle tidligere relationer ender lykkeligt.

Der er mange tegn på karmiske relationer. Her er blot nogle få tegn;

  • En meget intens tiltrækning (kan ikke stoppe tænkningen).
  • En følelse af nervøsitet, når den anden er nær (et ønske om at den person vil elske dig).
  • Skænderier og diskussioner, argumenter og sårende ord der resulterer i sex (dette er misbrug!).
  • Jalousi, had ( manglende respekt og øgenavn. m.m.)
  • Aldrig at give slip på fortidens smerte (ofte bringe minder om “ex” eller forældre)
  • Snyd, social aggression, negativ social adfærd (så du vil får problemer).
  • Brud af relationen (som har efterladt stærk depression, fysisk sygdom, psykisk ubalance, følelse af stor tab)
  • Utroskab og bedrageri (seksuelt misbrug efterlader dig en følelse af intet at være værd og at blive hånet).
  • Selvhad og selvstraf (kan skyldes dårlig samvittighed fra tidligere liv, hvis du føler at du har svigtet).

Hvis du er negativt følelsesmæssigt involveret med en person, og du ønsker at give slip på det, kan det være fordi I har lavet en karmisk aftale i et tidligere liv. Jeg kan hjælpe dig med at ophæve denne aftale. Det foregår på den måde, at din sjæl kender aftalen og igennem kanalisering og ritualer frigør jeg dig fra denne. Sessionen udføres online. Tidsbestilling er påkrævet.

Pris: 750 kr.
Varighed: 60 min. 

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Romina Bet Gevergiz, Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid