Project Description

Healingsmassage & Clairvoyance

Bestil behandling

Healingsmassage & Clairvoyance

Bestil behandling

En behandling som sætter fokus på at dyrke dit indre ‘jeg’

Healingsmassage & Clairvoyance er en blid behandling som giver dig muligheden for at fordybe dig i dit indre ‘jeg’ mhp. at skabe en indre balance. Behandlingen giver dig muligheden for at mærke både krop og følelser på en mere intens og levende måde. Hos Visdommens Kilde er massage blot en af de mange teknikker som vi benytter til healingsprocesser. Nogle mennesker ønsker at få massage blot for at slappe af, i form af at give sig selv et frirum, samt en pause fra hverdagens mange udfordringer. Andre kommer som et led af en større selvudviklingsprocess, idet de har et behov for at få øvelsen til at lytte til de mange signaler fra kroppen, samt få en øget opmærksomhed på denne.

Massagen foregår via langsomme, og forholdsvis blide strøg. Det langsomme tempo gør, at du kan følge med på både et fysisk og psykisk niveau. De blide strøg gør, at din krop ikke behøver at spænde op, samt være på vagt fordi det gør ondt, men i stedet åbner op for muligheden for afslapning med fuld tillid til behandlingsprocessen.

Clairvoyancen er en tillægsløsning til dig som ønsker enten at finde dit ståsted i livet, samt få en afklaring på den forvirring, du har mødt ift. de valg som du står overfor. Clairvoyancen er derfor ikke kun et spørgsmål om at få endegyldige budskaber serveret, men i højere grad også et fornuftigt værktøj til at skabe ro. Clairvoyancen er også med til at få vist dig vejen til eventuelle muligheder og løsninger, vha skabelsen af et stærkere indre fundament, uanset årsagsforklaringen på dit valg. Når du modtager budskaber, så beslutter du dig for om hvorvidt du vil følge disse, eller om du vil følge dit eget valg. Alle beslutninger har konsekvenser, også dem som du ikke ønsker at træffe. Healingsmassagen, inkl. clairvoyancen, er derfor individuel, idet den er skræddersyet til netop det, du har brug for, med respekt for dine egne grænser.

Healingsmassagen, m. clairvoyancen, kan gives fortrinsvist som en helkropsmassage. Derudover kan healingsmassagen, m. clairvoyance, også kombineres med øvrige selvudviklingsprocesser. Både mænd, kvinder, samt de unge kan få stort udbytte af healingsmassage m. clairvoyance, idet vi alle kan få brug for både frirum og vejledning.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Romina Bet Gevergiz, Visdommens Kilde
0%
RABAT

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid til en behandling og få samtidigt 25% rabat på alle øvrige behandlinger.

Bestil tid