Project Description

Guidet Meditation

Bestil behandling

Guidet Meditation

Bestil behandling

En behandling som er skræddersyet lige til dig og dit behov ift. dit individuelle livsstadie

Din personlige meditations- og energirejse skræddersyes fuldstændig til dig, der hvor du er i din udvikling og dit liv. Gennem kanalisering, kommer der mestre og engle med budskaber, og rejsen er designet, så du modtager forskellige inspirationer undervejs, som opleves forskelligt for hver gang. Du får masser af fantastisk, fremadrettet inspiration og afslappende og healende energi.

Din personligt kanaliserede meditation bliver sendt til dig som en guidet lydfil, og den varer oftest mellem 30 – 60 min idet denne er præget af din individualitet. Den virker afstressende, og du bliver mentalt og følelsesmæssigt fyldt op igen. Du vil opleve en opløftende energi, når du får budskaberne er fra din åndelige vejleder, som stemmer overens med din udviklingsproces. Det kan være gavnligt at supplere med en ny personlig guidet meditation 2 gang om året. Fantastisk værktøj til din udviklingsproces.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 30 – 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid