Project Description

Coachingterapi

Bestil behandling

Coachingterapi

Bestil behandling

En behandling som tager udgangspunkt i det, der fylder for dig lige nu

Har du noget på hjertet? Coachingterapi er en hjælp til dig, uanset hvad du har på hjertet. En måde hvor du får mulighed for at blive bevidst om, hvad der rører sig inde i dig. Coachingterapi, også kaldet for samtaleterapi, kan lære dig at forstå, hvad der holder dig fast i bestemte mønstre og overbevisninger. Oftest stemmer vores selvopfattelse ikke overens med virkeligheden eller vi lever ikke det liv vi drømmer om.

Ved at blive bevidst og ved at finde en forståelse for, at der er en grund til at vi bruger os selv, som vi gør, kan det blive til en mulighed at vi kan give slip på de gamle overlevelses-mekanismer, og der bliver mere plads til livskvaliteten og det, der er dit oprindelige dig, dit væsen og dine naturlige kvaliteter og ressourcer som et menneske. Samtaleterapien tager udgangspunkt i dét, der fylder for dig lige nu – dét, du føler, er væsentligt. Det kan f.eks. være kærlighed, karriere, et ønske om at finde frem til indre svar, egne opfattelse, m.m.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid