Project Description

Astral Terapi

Bestil behandling

Astral Terapi

Bestil behandling

En unik behandling til dig og din bevidsthed

Hvis velvære og frigørelse er kvaliteter som du savner, så er astral terapi den rette løsning for dig. Denne behandlingsmetode er en kombination af forskellige terapeutiske metoder. Astral terapi er en komplet neurofysiologisk, spirituel terapibehandling som tager udgangspunkt i hele dit indre DNA-system. Denne kaldes for Akasha arkivet, eller også de åndelige arkiver, hvori denne gemmer på al historie om din karma. Da astral terapi er spirituelt orienteret, er der også stort fokus på at balancere mellem alle dine chakra. Her arbejder man med alle 24 chakraere under chakraafbalanceringen. Endvidere sættes der også et fokus på dine organer, idet dine organer kan hobe al negativitet til sig, såsom vrede, frustration, sorg, angst, stress og smerter. Det er derfor vigtigt at skabe balance, da de mange forskellige negative egenskaber kan forårsage sygdomme m.m.

Da astral terapi er en kombineret behandling med principper fra neuofysiologien, samt spiritualiteten, åbnes der op for muligheden for at stabilisere din hjernevæske, samt puls- og nervesystemet. Astral terapi inkluderer også en kanalisering, samt et sæt selvudviklingsværktøjer, som giver dig de nødvendige færdigheder og kompetencer til at forstå dig selv, dine omgivelser, samt den lykke som du ønsker dig. Ved afslutning af astral terapi, sættes der fokus på kropsterapi, hvori der bliver arbejdet på at få fjernet traume fra din fysiske krop. Dette foregår via en guidet meditation i form af en række forskellige mantraer.

Astral terapi er en stærkt, healende behandling som hurtigt, og effektivt, kan fjerne uharmoniske energier fra kroppen.

Pris: 1.800 kr.
Behandlingstid: 120 – 135. min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid