Project Description

Astral Terapi (Libertas)

Bestil behandling

Astral Terapi (Libertas)

Bestil behandling

En behandling som skaber balance mellem krop og sind

Astral terapi (Libertas) er en dybdegående behandling om indre kommunikation. Astral terapi (Libertas) er særligt effektivt mod uvished og manglende overblik, som oftest kommer til udtryk ved stress, utålmodighed og manglende overskud i dagligdagen.

Astral terapi (Libertas) indledes med en samtale, hvori der bliver lagt fokus på hvordan harmoni skabes, samt genskabes i dit sind. Formålet er derfor at du finder nye perspektiver på livet, og dets virkelighed. Endvidere afsluttes astral terapi (Libertas) med en kropsterapi, hvorpå denne sætter fokus på at skabe balance mellem din hjernevæske, hjernepuls og nervesystemet. Hertil inkluderer astral terapi (Libertas) også coaching, i form af humanistisk psykoterapi, samt anvendelse af en række ritualer.

Astral terapi (Libertas) er balsam for både krop og sind, og kan dermed bidrage til opnåelsen om større frihed, samt en højere balance mellem krop og sind.

Pris: 1.100 kr.
Behandlingstid: 90 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid