Project Description

Access Consciousness

Bestil behandling

Access Consciousness

Bestil behandling

En behandling som hjælper dig med at give slip på begrænsninger og bekymringer i livet

Undrer du dig over hvad der forhindrer dig i at opnå dét, som du virkelig ønsker dig? Kom og få mere af dig selv, føl dig mindre stresset og bliv mere glad, let og tilfreds i dit liv. Jeg vil i denne session give en behandling og aktivere de 32 punkter, som ligger på omkring hovedet, hvor energien af de almindelige spørgsmål i livet er placeret. Du vil efter en behandling føle dig mere afslappet og vil slippe dine begrænsninger. Slip alle dine bekymringer, og føl dig balanceret.

Formålet med Access Consciousness, er at gøre dig selv mere bevidst om, at du godt kan modtage med let-hed. At du kan vælge her og nu frem for at vælge fra din fortid, eller i bekymringer for fremtiden. Bars er som zoneterapi på hovedet, og i stedet for at relatere til zoner på din krop, relaterer Bars til områder af dit liv. En “bar” er en energibane mellem 2 punkter på hovedet.

En session skaber:

  • Lettelse, glæde og forandring.
  • En forøgelse i din evne til at modtage.
  • Fjerner ikke-hensigtsmæssige overbevisninger, der ikke længere tjener dig.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

“Hver enkelte terapi er en hjertesag for mig. Dette skyldes min dybe forståelse for terapiens mange funktioner, samt kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker gennem deres healingsprocesser”.

Estele Maddeleine Elenor , Visdommens Kilde

Giv plads til at forkæle dig selv. Du fortjener det. 

Bestil tid