Astral Kropsterapi

Astral Terapi

Denne unikke behandling og meget populære terapi, tage udgangspunkt i hele dig din DNA som inkluderer sjæleanatomi, og det arbejdes som udgangspunkt med følgende karma: åndelig karma, sjæle karma, bevidste karma, underbevidsthed karma, fysiologisk generation karma. Terapien er indebære kabbalistisk spirituel indfaldsvinkel, behandlingen indeholder neurofysiologisk kropsterapi inkl. chakra afkodning og afbalancering, da din karmiske DNA skjuler sig også i din diamant, som er viklet ind igennem din krop, og hæfter sig ved din astrallegemet. Behandlingen er befriende og giver dig ultimative trivsel i dit liv, og dermed fornyelse og frigørelse af hele dig, så du kan leve det oprindelig liv du er skabt til at være og leve. Inkl. professionel spirituel værktøjer, ritualer, Life Coach, NLP Coaching, Psykoterapi.

Pris: 1.800,- kr.
Behandlingstid: 120 min.

 

              

Astral Valetudo

En fantastisk behandlingsmetode som er rettet lige mod dig og dine fysiske smerte udfordringer. Genfind livsglæden gennem en udførlig og opbyggende behandling, der er sammensat af en række forskellige teknikker.

Fokusområdet for denne behandling er, at der skal etableres en kommunikation mellem de forskellige dele af kroppen, og dermed optimere de enkelte kropsdeles funktioner helt i top. Astral Terapi (Valetudo) hjælper dig med at genvinde en stærk koncentrationsevne, bedre hukommelse, øget fysisk styrke, samt større psykisk råderum, som du kan tage med dig, når du begår dig sammen med andre mennesker.

Pris: 1.100 kr.
Behandlingstid: 90 min.

 

Astral Libertas

Behandlingen indledes med en samtale, hvori der bliver lagt fokus på hvordan genskabes harmoni i dit sind ved at se på din indre kompas. Formålet er derfor at du finder nye perspektiver på livet, og dets virkelighed. Behandlingen afsluttes med en kropsterapi, hvorpå denne sætter fokus på at skabe balance mellem din spinalvæske, hjernepuls og nervesystemet. coaching, i form af humanistisk psykoterapi, samt anvendelse af en række ritualer. Astral terapi (Libertas) er balsam for både krop og sind, og kan dermed bidrage til opnåelsen om større frihed, samt en højere balance mellem krop og sind.

Pris: 1.100 kr.
Behandlingstid: 90 min.

 

 

 

Astral Mini 

Kroppen er magnet til energier, som rummer mange minder. Din fysiske karma og de udfordringer du oplever i form af sygdom, smerter, overvægt, mangel på energi, tiltrækning af negative begivenheder og andre fysiske skader, har også en langt større spirituel betydning. Fysisk karma kaldes også generationskarma, er også nævnt i Biblen, dine synder videregives til dine børn. Du fortjener et bedre trivsel, og større vitalitet for din fysisk krop og i din virkelighed. Gøre plads til miraklerne skal ske i dit liv, denne session sætter din krop i bevægelse for at tiltrække det rette energi.

Pris: 895,- kr. 

Behandlingstid: 60 min.